GLASSMASTERS
You can never solve a problem with the same kind of thinking that created the problem in the first place.

Vuosien kokemus

Usean vuoden kokemuksella voimme taata asiakkaillemme, että suosittelemamme ratkaisut perustuvat sekä käytännön kokemuksiin,
että laadukkaisiin tuotteisiin. CAD-suunnittelun avulla tehdyt ratkaisut voidaan helposti liittää olemassa oleviin pohjapiirustuksiin,
jolloin tuotteiden tarvitsema tila voidaan lukita suunnitelmiin jo projektin alkuvaiheessa.

"Yrityksemme tunnuslauseeseen kiteytyy koko toimintamme perusajatus. Vain uudenlaisella ajattelulla voit ratkaista olemassa olevat ongelmat"

Jatkuvaa tuote­kehitystä

Varmistaaksemme paikkamme aivan lasirakentamisen huipulla on Glassmasters tuoteperheeseen kehitetty jo 7 kpl omia alumiini­profiileita ja uusia tuotteita tai tuotesovelluksia suunnitellaan koko ajan.

Glass­masters lasiseinät

Glassmasters on suomessa kehitetty lasiseinäjärjestelmä, ja se valmistetaan täysin suomessa. Tästä osoituksena oikeus käyttää avainlipputuotemerkkiä.
 

GM classic

Perinteinen lasisiirtoseinä, jossa erilliset lasielementit liikkuvat yläpuolista siirtokiskoa pitkin varastoalueelle, eikä alaohjauskiskoa tarvita.

Lue lisää »

GM shopfront

Kauppakeskuksiin suunniteltu shopfront koostuu lattiaan kiinnitettävästä alaprofiilista ja kattoon / teräsrakenteisiin kiinnitettävästä yläprofiilista.

Lue lisää »

GM fold

Fold on taitelasiseinä, jossa toisiinsa saranoidut elementit varastoidaan yläpuolisen siirtokiskon avulla kiskon päähän.

Lue lisää »

GM slide

Slide liukulasi­seinä koostuu kiinteästä lasiosasta, sekä liukulasiovesta ja soveltuu siten erinomaisesti mm. toimistojen seinäksi.

Lue lisää »

Digiprint

Digitaalisella painatuksella voidaan toteuttaa moniväriset painatukset suoraan kuvatiedostosta lasille ilman silkkityökalun valmistusta.

Sivukartta